Array
(
  [home] => Array
    (
      [label] => Til forsiden
      [title] => Gå til forside
      [link] => https://abmstaal.dk/
      [first] => 1
      [last] => 
      [readonly] => 
    )

  [cms_page] => Array
    (
      [label] => Profil
      [title] => Profil
      [link] => 
      [first] => 
      [last] => 1
      [readonly] => 
    )

)
	

ABM Stål Aps

 

ABM Stål ApS - er eksperter i maskiner til skov og land. Vi importerer og forhandler en række maskiner til skov og landbrug, bl.a. Hakki Pilke brændemaskiner, JAK fældehoveder, OMEF fældehovder fra Italien og, BioJack fældehoveder, Farmi Skovvogne til både hobby og professionel brug samt diverse spil til udtrækning af stammer i alle diameter og størrelser. 

 

 

Vi er førende på markedet for brændemaskiner og har med Hakki Pilke været med til at sørge for at danske brændeproducenter i mere end 20 år – både professionelle og hobby - har haft det ypperste grej når det gælder brændeproduktion

Vi er stolte importører af JAK,  BioJack og OMEF fældehoveder, der med deres unikke tilgang til produktion af fældehoveder, har knækket koden til robuste, hurtige, samt kosteffektive fældehoveder!

Er du brændeproducent, eller har du en skov, en park, eller en golfbane, et landbrug, eller en stor have, m.m. så har vi maskiner, der passer til dine behov.

 

Vi har altid nye og brugte maskiner på lager – følg med på facebook eller vores hjemmeside. - Ring gerne, måske står der noget på pladsen som endnu ikke er kommet på hjemmesiden

 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til os 

Kontakt os evt. via e-mail: info@abmstaal.dk