Array
(
  [home] => Array
    (
      [label] => Til forsiden
      [title] => Gå til forside
      [link] => https://abmstaal.dk/
      [first] => 1
      [last] => 
      [readonly] => 
    )

  [cms_page] => Array
    (
      [label] => Profil
      [title] => Profil
      [link] => 
      [first] => 
      [last] => 1
      [readonly] => 
    )

)
	

ABM Stål Aps

 

ABM Stål ApS - er eksperter i maskiner til skov og land. Vi importerer og forhandler en række maskiner til skov og landbrug, bl.a. Hakki Pilke brændemaskiner, JAK fældehoveder og spiralklippere, BIioJack fældehoveder, Farmi forrest skovspil, flishuggere til stammer fra 16 til 38 cm i diameter og skovvogne både til hobby og professionel brug samt diverse spil til udtrækning af stammer i alle diameter og størrelser. 

 

Sidste skud på stammen er Spiralklipperen der med sit innovative design har taget beskæring, hegnsklipning m.v. til et nyt niveau i forhold til hastighed, forbrug & sikkerhed.

Vi er førende på markedet for brændemaskiner og har med Hakki Pilke været med til at sørge for at danske brændeproducenter – både professionelle og hobby - igennem de sidste 18 år har haft det ypperste grej, når det gælder brændeproduktion.

Vi er stolte importører af JAK og BioJack fældehoveder, der med deres unikke tilgang til produktion af fældehoveder har knækket koden til robuste, hurtige, samt kosteffektive fældehoveder!

Er du brændeproducent, eller har du en skov, en park, eller en golfbane, et landbrug, eller en stor have, m.m. så har vi maskiner, der passer til dine behov.

 

Vi har altid nye og brugte maskiner på lager – følg med på facebook eller vores hjemmeside. - Ring gerne, måske står der noget på pladsen som endnu ikke er kommet på hjemmesiden

 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til os 

Kontakt os evt. via e-mail: info@abmstaal.dk